Sofaen er selve hjertet i hjemmet


0

Har du egentlig tenkt over hvor viktig sofaen er for stemningen i stuen din? Her er trendene som vil prege norske hjem denne høsten, ifølge interiørstylist Elisabeth Halbjørhus og Sofacompany.

Mens møbler tradisjonelt har hatt rette linjer og et heller stramt utseende, dukker det nå opp ganske så andre trender både på sofaer og stoler:

– Ja, i år er det de gode og runde formene som gjelder. Det naturnære inntok trendbildet for fullt i fjor, men i høst tar de organiske formene helt av, sier interiørstylist Elisabeth Halbjørhus, en av Norges viktigste influensere innen interiør på Instagram.

– Store, grønne planter og tørkede strå er også viktige interiørelementer i år, føyer hun til.

Buede møbler
31-åringen jobber blant annet med å style boliger før salg. For det store arbeidet hun legger ned i sin populære Instagram-profil @pureelisabeth_, var hun en av finalistene til Gullfjæren 2020.

Både på Instagram og bloggen sin deler Elisabeth interiørtips og bilder fra familiens hjem, og der er det få rette vinkler å se for tiden:

– Skulpturer og organiske former finner du på det meste om dagen. Det har vært med oss i trendbildet en stund, men først og fremst på mindre interiør som vaser og lamper, forteller hun og føyer entusiastisk til:

Buer er superpopulært igjen; det er akkurat som om trendene fra 80-tallet mikses med de største ikonene fra 70- og 90-tallet. Ta armlenene på sofaer og lenestoler som eksempel: Nå er også mange av dem veldig runde, sier interiørstylisten.

Denne myke og avrundende trenden på møbler er noe man ser svært tydelig igjen blant årets nyheter fra Sofacompany.

Fasongen på møblene har endret seg – de er rett og slett blitt mer skulpturelle.

 


Like it? Share with your friends!

0

Comments

comments