Years ago Angelo was diagnosed with multiple sclerosis, a degenerative disease with symptoms including weakness and blurred vision.

The man, who was struggling, went to work.

Angelo soon tried to live a simpler life.

Before the cave house, Angelo was the manager of a lucrative company in Australia.

Its current cave and quarter are woven in 250 million year old sandstone cliffs near the Wyre Forest in Worcestershire, England.

They are said to have inspired JRR Tolkien when they wrote The Tale of the ring.

Angelo continues to tour his work.

The cave house is incredibly well lit, with artificial white light giving the illusion of sunlight entering the cave walls. The lighting contributes to the cave’s sense of emptiness.

The shower is absolutely gorgeous with beautiful blue stones and an ergonomic towel rack on the side.

The fresh water of the cave comes from a borehole Angelo dug 80 meters deep.

The kitchen is compact but has all the essentials. Wooden table tops create a rustic aesthetic.

Yet it looks like an elegant modern kitchen.

Although it is mostly a holiday home for now, Angelo aims to make it his primary residence in the near future.

It also has Wi-Fi and a fireplace.

Angelo placed a house in nature with all the modern amenities. His cave is certainly more wonderful than most suburban homes. His new place is really impressive.

Keep challenging the possibilities Angelo. Your efforts are inspiring and your cave is absolutely beautiful. Thank you for letting us into your new home.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here